Om at være medlem af haven

Generel information om Ottilias Have

Ottilias Have er en frivillig forening hvis formål er at have en byhave sammen. Det betyder, at man som medlem for 500 kr. (300 kr. for studerende og pensionister) kan få sit eget lod i haven på 1,5 m2, som man selv bestemmer over og selv passer. Hvis man har lyst, er der også flere sociale aktiviteter og udvalg i haven (høns, bier, kompost mm), som man kan deltage i og engagere sig i. Men det er helt op til den enkelte, at vurdere hvor meget man har lyst til det sociale og frivillige arbejde.

Ønsker man medlemskab af foreningen, uden at have sit eget lod, og dermed få stemmeret til vores generalforsamling, koster det 100 kr. 

Du er meget velkommen til at komme til en rundvisning og en snak om hvad du gerne vil i haven. Vi har rundvisning hver første  torsdag i måneden kl. 16.30. Rundvisningerne er en god måde at få svar på sine spørgsmål og få set hvordan bede og have ser ud.
Læs mere om omvisning her

Meld dig ind
Du kan melde dig ind ved at indsætte 500 kr. 300 kr. eller 100 kr. påfølgende kontonummer:

Reg: 8401

Konto: 1197 880

Der er ganske få bede tilbage i foreningen, så skriv en mail til medlem@ottiliashave.dk og hør om der er et ledigt bed til dig, inden du sætter pengene ind.

Har du lyst til at følge med i hvad vi laver, kan du følge os på facebook www.facebook.com/ottiliashave  eller her på vores hjemmeside.

Du kan også melde dig ind i vores gruppe på facebook: Ottilias diskussionsgruppe. 

Her er de fleste medlemmer med, og lige nu fungerer det som et sted hvor vi diskuterer ting og deler erfaringer.