Vi søger hjælp med revisions- og fondssøgningsbistand

Er du interesseret i at få din egen byhave midt i byen?
Ottilias Have søger hjælp med revisions- og fondssøgningsbistand.
Du får et GRATIS medlemskab til haven året rundt!

Er du interesseret i, at få din egen byhave midt i byen? Ottilias Have søger én eller flere frivillige, der har en reel genuin interesse i økonomi og revision.

Du får et GRATIS medlemskab til haven året rundt, samt en masse erfaring med fundraising, budgetstyring, borgerinddragelse, tomater, gulerødder, blomster, bier, socialt fællesskab og et kæmpe indblik i at drive bæredygtige projekter!

Ottilias Have er en fælles social byhave, som byens borgere er med til at drive og udvikle. I haven har man mulighed for, at dyrke egne afgrøder og lave forskellige naturnære aktiviteter.
Havens medlemmer er på den måde med til at skabe et rekreativt åndehul der samler borgere, samtidig med at et inaktivt område i byen udnyttes æstetisk. Haven er udover at være til glæde for de der bruger den, med til at formidle viden om bæredygtig, lokal fødevareproduktion (grøntsager, bier, høns, kompostering, regnvandsopsamling, aquaponics m.m.) og den er samlingspunkt for undervisning, eksperimenter og almindelig rekreativ hygge og socialt fællesskab.

Du/I vil være med til at udvikle haven i dens nye område ude ved Domus Vista på Roskildevej.

Vi har brug for hjælp til at håndtere kontingenter, driftsøkonomi mm. og gerne fondsansøgninger.
Du kan læse mere om vores byhave på www.ottiliashave.dk
Eller kontakt os endelig på medlem@ottiliashave.dk

Du kan også ownloade opslaget som pdf